maandag 9 augustus 2010

Nog 38 dagen

Nog 38 dagen en we vertrekken, onze Visum is in orde en ook Robert zijn Internationaal rijbewijs is vernieuwd.
Zaterdag zijn we naar de Indonesische Ambassade geweest in Brussel voor het feest van de 65ste onafhankelijkheid van Indonesië, dit is op 17 augustus maar omdat morgen de Ramadan begint en de Moslims niet mogen eten en drinken is het feest verplaatst naar 7 augustus.
Het was een heel fijne gezellige dag, we hebben natuurlijk veel bekende gezien die we elk jaar daar ontmoeten, het eten was heel lekker en natuurlijk is er ook gedanst namelijk de Poco-Poco.
De kleinste hebben een Balinese dans gedaan dit was heel fijn om te zien, ik wil hun binnen enkele jaren wel eens terug zien, nadien de iets oudere kwamen een mooie dans van West Sumatra doen .
Het hoofstuk was een dans van Aceh waar snelheid en elegantie troef is, knap ingeleid door Made waarop de dames en heren het ritme volgde, via de foto's kan je de snelheid niet volgen dit zou eigenlijk moeten gefilmd worden dan kan je het beter zien.
De Indonesische dames van Antwerpen brachten een mooie variatie van de Poco-Poco, heb ik dit niet op de boot de Dewaruci gezien!!!
We hebben geluk gehad met het weer want het was rond 17.00 uur dat het begon te druppelen dus zijn we dan naar huis gegaan.
Hier is de link naar de foto's, niet allemaal zijn ze heel zuiver er zat toch wel een vlek op de lens en dacht dat het weg was maar niet dus.
Groetjes en tot volgende week dan is het nog één maand.
http://fotoalbum.seniorennet.be/Rirobear/merdeka_65_indonesi

Rita & Robert

Geen opmerkingen:

Een reactie posten