donderdag 3 februari 2011

Dansschool Dwi Mekar 20 ste verjaardag

Hallo iedereen,
Vandaag de 16 verjaardag van onze oudste kleindochter Yannice, gefeliciteerd zenne, geef er een goei lap op!!!
Ook is het vandaag het Chinese Nieuwjaar, het jaar van het Konijn.
In Singaraja wonen redelijk wat Chinesen dus daar zal aan de tempel wel heel wat te doen zijn denk ik, we hebben het een paar jaar geleden meegemaakt, alles in in het rood versiert, heel kleurrijk.

Hier is het nog steeds genieten (zijn aan onze laatste 5 weken begonnen) van het goede leven en mooi weer, soms eens een buitje maar ja wat is dit in vergelijking in Belgiƫ en Nederland.
Verder doen we alleen het geen we graag doen dus niet veel, het is heel rustig in het hotel, soms alleen wij in en aan het zwembad.

Ook ga ik nog elke week naar de Indonesische les als de leraar niet afbelt wat nogal gebeurt maar geen probleem de massage beurten worden niet meer verzet ervoor.
Met een aantal Nederlands talige vrouwen en mannen volg ik ook nog Indonesisch in de Bib hier, dit is op een veel lager niveau, maar toch ook fijn en je leert altijd wat bij, kwestie van onze ( mijn ) grijze cellen bezig te houden, Robert gaat intussen naar het strand, hij vindt dat hij daar meer leert tussen de vrouwen en mannen, maak mij dat wijs hahha.
Deze les is elke woensdag, dit is Indonesisch-Nederlands en het andere Indonesisch-Engels.
Ook hebben we al terug geboekt voor september, denkelijk 15 september vertrekken en 18 september hier in Melamun tot ??? dat moet ik nog uittellen zodat we niet over de 180 dagen gaan.

Zaterdag zijn we naar de Australian open tennis gaan kijken in Lumbung in het centrum, Cin, Huub, hun vrienden en wij, wat hebben we gesupported voor Kim Clijsters, het was een heel spannende match tegen de Chinese die ook heel goed speelde maar wat waren we allen blij dat Kim gewonnen heeft.

Gisteren was het de 20ste verjaardag van de dansschool " Dwi Mekar " bij onze vrienden Eka en Maarten, wij waren goed op tijd maar de Gamelan en dansgroep van Denpasar die waren uitgenodigd waren te laat, maar dit werd met prachtige optredens weer goed gemaakt.
Eerst kwam de gamelan groep van Denpasar aan bod, erg mooie gamelan maar de groep van Dwi Mekar moest echt niet onderdoen vonden we, wat de specialisten er van dachten weet ik niet.

Ook de dansgroep van Dwi Mekar zetten hun beestje beentje voor, het stukje met de meisjes en jongens was echt heel mooi, ze genoten er allen erg van.
We hadden een heel fijne avond met dansen die we nog nooit gezien hadden dus dit is ook fijn vonden we, de kleding was prachtig, ik hoop echt eens een optreden te zien gedurende de dag zodat er mooi foto's kunnen genomen worden want met het licht is het toch helemaal anders van kleur.
Toen het bijna gedaan was begon het een beetje te regenen gelukkig niet veel en kon het optreden verder gaan.
Op het laatste werd een meisje dat gisteren jarig was in de vijver gegooid, ook een man moest er aan geloven.
We konden gelukkig droog thuis geraken, alles was stil in het hotel maar ja het was ook al 12 uur s' nachts.

Groetjes Rita & Robert

Geen opmerkingen:

Een reactie posten