maandag 6 september 2010

Nog 10 dagen

Hallo iedereen,
Nog 10 dagen voor we vertrekken, alles is bijna ingepakt alleen de laatste spulletjes nog maar dat is voor de laatste dag.
De vertrektijden zijn veranderd tegen verleden jaar, we vertrekken niet meer met de trein vanaf Roosendaal maar met een bus die Eva Air inlegd vanaf Berchem Statie, het vertrek is voorzien rond 16.15 en hopen rond 19.00 in Schiphol aan te komen.
De andere jaren was ons vertrek voorzien om 12.30, nu om 21.40 dus eten en dan slapen denk ik, verleden jaar heb ik een heel boek uitgelezen maar nu zal er wel wat geronkt worden denk ik.
Na zo'n 12 vliegen hebben een klein stop in Bangkok waar het grootste deel van de mensen uitstapt voor hun verblijf in Thailand daarna vliegen wij verder naar Taipei waar we rond 20 uur plaatselijke tijd aankomen op vrijdag avond, hier is het dan 14uur .
Aan de rechtse kant waar je de 2 rode stippen ziet en een wit streepje eronder daar zitten wij gedurende de vlucht van Schiphol naar Taipei .
Hopelijk verloopt alles zoals verleden jaar toen hebben we in een super mooi hotel overnacht, we werden afgehaald met een Limousine en naar ons hotel gebracht super mooi, lekker badje genomen en toen gaan slapen toen was het zo rond de middag daar en hier toen 18 uur .
Nu komen we daar s'avonds aan dus zal het zeker slapen worden, eerst proberen een mail te versturen naar de kinderen zodat ze weten dat alles goed is verlopen.
De volgende dag zaterdag vliegen we na een ontbijt met Dim Sums en andere Taiwanees eten rond 10.15 naar Bali, bij ons 4 uur s'nachts dan liggen jullie nog lekker te slapen, de vlucht is ongeveer 5 uur en landen we in Denpasar rond 15.15 bij ons dan 9.15.
Giok de man van onze vriendin komt ons oppikken aan de luchthaven en rijden we naar Noella het zal een fijn weerzien worden met hun allen, nadien lekker gaan eten samen, we overnachten bij hun, de volgende dag brengt Giok ons naar Lovina en dan kan onze vakantie beginnen.
Wat zal het fijn zijn om onze vrienden Cin, Huub, Wendy, Tom, Eka & Maarten en alle anderen terug te zien na 6 maanden, natuurlijk missen we de kinderen- schoon en kleinkinderen dan weer, maar gelukkig hebben we Skype zodat we toch in contact kunnen blijven met hun allen.
Op woensdag 15 september dus de dag voor ons vertrek komen mijn broers, schoonzussen, mijn vriendin Maria & Hugo nog afscheid nemen en een kopje koffie drinken, s'avonds komen de kinderen en kleinkinderen frietjes eten, dus de laatste dag mag Robert nog eens voor allen frietjes bakken.
Dan wordt het ook van hun allen weer afscheid nemen voor een zestal maanden
Cin & Huub hebben onze motor goed verzorgt en regelmatig eens mee rond gereden zodat wij er nu weer mee kunnen rond crossen en de wegen in Lovina onveilig gaan maken.
Zo de volgende dagen hier erg druk, zo zal het snel 16 september zijn denk ik.
Groetjes Rita & Robert

Geen opmerkingen:

Een reactie posten