donderdag 28 oktober 2010

Hallo iedereen,
Effe laten weten dat we veilig zitten in Bali, via de map zie je waar de aardbeving en Tsunami was, dit is op Sumatra en de vulkaan uitbarsting is in Java, wij verblijven op Bali.
Verder is alles ok hier wel meer regen dan de vorige jaren maar gelukkig is het niet koud zoals bij ons als het regent.
Maandag zijn Greet en Frans ons komen bezoeken vanuit Zuid Bali, ze verblijven in Sanur en zijn een dagje naar het Noorden gekomen, gelukkig is het die dag droog gebleven en hebben we genoten van het zwembad, ook lekker gegeten naast het zwembad zoals je op de foto's kan zien.

Een aantal dagen waren we hier de enige gasten in het hotel, nu zijn er 4 kamers bezet, 3 ervan met !!!Nederlanders ja die kom je hier genoeg tegen hahha.
Maar gisteren avond was de Shanti bar gevuld met Belgen, Bjorn en Heidi waren juist aangekomen, we hebben samen een hapje gegeten en gedronken, nadien kwamen Umi en Serge er ook aan dus een fijn Belgisch onderonsje.
Deze avond gaan we bij Fritz in de bergen eten met Belgische en Nederlandse vrienden, we zijn met zes en rijden met de auto want Fritz heeft een wijnkelder !!!! zo dus er kan al eens wat gedronken worden, en om dan met de motor terug naar beneden te rijden in het donker is nogal gevaarlijk laat staan dat het nog regent ook, de wegen zijn niet zoals in België en Nederland.
Morgenvroeg weer een lekkere massage en zaterdag als het niet wordt verzet weer Indonesische les en zo zien jullie dat we ons hier niet vervelen.
Ook hebben we twee prachtige beelden gekocht hier, Vishnu en Shiva, goed voor 10 kg gewicht, we of allé Robert zal mogen sleuren denk ik hahha, die foto's volgen later wel.

Groetjes en tot het volgend verslagje

Rita & Robert

2 opmerkingen:

  1. wat klinkt het allemaal weer gezellig, al die leuke adresjes die jij noemt geeft mij weer wat te doen, want natuurlijk zit ik dat allemaal weer op te sporen op google.
    Heel veel plezier bij der Fritz en de groetjes aan de 2 andere stellen.
    eet en drink ze smakelijk
    pakkerd

    Marian en Henk

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het was heel gezellig ,misschien een beetje te hahha,dat verslagje krijg je nog wel hoor met de nodige foto's.
    Verder alles ok hier, regelmatig een buitje om ons af te koelen ook in de namiddag
    gr Rita

    BeantwoordenVerwijderen