maandag 3 januari 2011

Oudjaar in Bali

Ik hoop dat iedereen een fijne jaarwisseling heeft gehad, wij hebben rustig hier in het hotel gevierd onder vrienden met een lekker etentje weer door Made klaar gemaakt.
De staff had het restaurant heel mooie versierd zoals te zien op de foto's, de kinderen brachten weer mooie dansen, daar heb ik nu geen foto's van gemaakt.
Het dansen werd nu gebracht zoals we hadden voorgesteld, na de soep en hoofdgerecht, alles verliep netjes en zo konden we allen genieten en werd ons eten niet koud.
Ook kregen we nog een een stuk lekkere taart en dan was het aftellen naar 12 uur, jullie waren je aan het voorbereiden op het dinner, het was dan 17.00 bij jullie.
Nieuwjaarswensen werden uitgewisseld, een Nederlands stel die ook hier logeerde hadden een hoop vuurwerk gekocht en gelukkig was het toen een beetje droog en kon alles worden afgeschoten, prachtig was het wel en ook op andere plaatsen was er mooi vuurwerk te zien.
Rond 1 uur zijn we naar bed gegaan, om 7 uur er terug uit om naar onze kinderen te bellen en hun nieuwjaar te wensen, de dagen erna waren rustig en nat hahha, ja niet altijd veel zonneschijn de laatste dagen, maar na regen komt zonneschijn, dus vandaag was de zon terug van de partij en kon ik terug op mijn plaatsje zitten aan het zwembad met een goed boek en IPod vol Indonesische muziek.
Gisteren was één van onze vrienden Huub jarig, we hebben een heel fijne namiddag gehad, natuurlijk wij en Cinneke zijn vrouw de enige Belgen maar het was een heel fijn gezelschap, we hebben lekkere taart gegeten, nadien geproefd van hun zelf gemaakte Ananaswijn, Marian hij is heel lekker hoor!!!
Heb natuurlijk niet overdreven want wil de naam niet krijgen dat ik een zatte fles ben, maar toch wel een aantal glaasje uit.
We moesten gelukkig niet ver gaan ze wonen over het hotel hier.
Groetjes uit Bali
Rita & Robert

Geen opmerkingen:

Een reactie posten