zondag 26 december 2010

Kerstmis in Bali

Hopelijk hebben jullie allen een fijne Kerst gehad, wij hier wel en een lekkere warme ook.
Donderdag zijn Noella, zij woont in Zuid Bali en haar gezinnetje met moeder en zus van Giok ons komen bezoeken voor 3 nachten, het was een heel fijn weerzien we hadden de eerste avond in September bij hun gelogeerd, dit is zo'n 3 maanden geleden, ze hadden hier de familie kamer, 2 kamers met een verbinding's deur.
Nadien de kinderen natuurlijk direct het zwembad in tot het s'avonds tijd was om te gaan eten, ook de grote hebben ervan genoten, Noella woont al meer dan 10 jaar hier en ze was goed verbrandt de eerste dag, lekkere vakantie in eigen land.
Zaterdag avond hadden we dan het Kerstdinner in het hotel, de tafels waren mooi gedekt, en bij ieder lag er een Kerstmuts, die hebben we opgezet voor de foto's daarna snel weer af dit was echt te warm, jullie in België en Nederland daar zou ze wel van pas zijn gekomen denk ik.

We konden als hoofgerecht kiezen uit Mix grill steak of BBQ ribs, als voorgerecht kregen we perkedel jagung (maïskoekjes ) daarna het hoofdgerecht en als dessert, Bubur Ketan Hitam ( Black Rice Pudding ), dit is ons lieveling's dessert en het was heel erg lekker, Made & Tom hebben goed werk geleverd en iedereen was tevreden.
Ook kregen we mooie dansen te zien van de meisjes en van Lely die ons gewoonlijk bediend in het restaurant.
Nadien kregen we nog koffie of thee als afsluiter en dan het zwembad in als afkoeling, bij Noella in het zuiden heeft het zeker al 5 dagen geregend ze hebben hier weer geluk het heeft juist gisterenavond een paar druppels gedaan verder heel de tijd droog gebleven.
Gisterenavond zijn we in Lovina gaan eten en het was er best druk hoor, verschillende tafels waren gereserveerd maar het lukte nog voor 9 personen.

Dus er werd de tijd dat ze hier waren goed gebruik gemaakt van het zwembad door de 3 kinderen en wij allen, deze morgen zijn ze terug richting zuiden gereden waar het weeral aan het regenen is.
Iedereen heeft genoten van hun verblijf hier en nu is het wel erg rustig aan het zwembad, je kan niet meer met de kinderen spelen, dus maar weer een nieuw boek begonnen.
Noelleke fricadelleke & co bedankt voor de fijne tijd hier samen, afspraak weer volgend jaar !!!

Ook weer bedankt voor de boeken, Viv jij ook bedankt voor de boeken ik ben in de spannende die je meegegeven hebt begonnen deze morgen aan het zwembad.
En nu op naar Nieuwjaar
Groetjes Rita & Robert

Geen opmerkingen:

Een reactie posten